Mi lehet ennek a dalnak a címe?
Tudom, hogy nagyon nehéz lenne megtalálni és már próbáltam is rengetegszer... A ClassFM-n adják nap, mint nap ezt a számot, ami erősen Pixie Lott hangjára hasonlít, de nem találok tőle olyan dalt. Ennyit tudok sajnos róla, hogy olyan az énekesnőnek a hangja, mint Pixie Lott hangja (ugyebár külföldi zenéről lenne szó). Nem tudom, hogy ezzel egyáltalán segítettem-e valamit :(
Ha tudnátok a dal címét azt nagyon-nagyon-nagyon oltárian megköszönném, mert már hetek óta vadászok rá, de pl Viva Tv-n sem hallottam még ezt a számot...
Köszönöm szépen!!!
én egy időben egy Kelly Clarkson számra hittem azt,hogy Pixie az bár lehet velem van a baj :D asszem ez volt az de nem vagyok benne biztos :)
http://www.youtube.com/watch?v=H5ArpRWcGe0
talán ha a szövegből meglenne valami!? :)
Nem az, de amit küldtél az jó :D Köszi :D
Mondom, amit én hallottam ott az énekesnő hangja kísértetiesen hasonló Pixie Lott hangjához... ne keresd tovább, majd megtalálom valahogyan :) Köszi azért, hogy próbáltál segíteni :) :) :) :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!