Hogyan csináljam? Rap zenét igy hogy csináljak meg?
Figyelt kérdés
Szövegemet tegnap meg irtam,alapot kopiztam de majd ha rá jövök csinálok egyet.Nekem az lenne a kérdésem fel veszem a hangomat nem annyira méj mint aminek kéne lenni egy nagyon kicsit akarok rajta mélyiteni.Meg a hangomat az alapal ösze keverni.Meg ien háttér beszédeket stb bele tenni.Fl studiot ismerem nagyon nehéz.Valami segitség vidi? vagy link pls segitsetek.Előre is köszi.Amugy ne szoljatok le ez lesz az első zeném!!!! Valaki help???????????????2013. márc. 13. 21:45
1/2 anonim válasza:
A hangodat az Audacity nevű programmal rá tudod keverni az alapra, itt ha minden igaz tudod mélyíteni is. Igen, jól látod, a "mély" szó elipszilonos lyé, a helyesírásodon javíts, mielőtt ilyenbe kezdesz.
Arra is készülj fel, hogy nem lesz olyan hangzása, mint egy stúdióban felvett rap zenének.
2/2 A kérdező kommentje:
bocs csak gyorsan akartam le irni am köszi a segitséget majd ha sikerül el küldöm mien lett!!
2013. márc. 14. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!