Szeretnék rap szöveget írni. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Sokszor az eszembe jutott hogy írjak egy rap szöveget és majd késöbb valami jó zenét alá rakni. egyszer írtam egyet de azt csak poénból az egyik haverom szivatása miatt. nem volt sok csak pár sor de a nővéremnek is megmutattem azt mondta hogy jó lett.(de röhögve) Valami ilyesmi rap szöveget szeretnék írni amilyen ez: http://www.youtube.com/watch?v=WGMkDLlKUFg
úgyértem hogy valami ilyesmit hogy ugyanilyen jó ritmusa és jó szövege legyen. hogyan kezdjek hozzá??
2013. márc. 13. 16:57
1/1 anonim válasza:
ilyet inkább ne max az alatta lévő zene a jó ,de ez csak egy freestyle nem rap szám a rap számhoz több kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!