Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Matisyahu, vélemények?

Matisyahu, vélemények?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagy zene, egy két szám nagyon okés. A többi kicsit meghasonlott zsidó muzsika...
2009. szept. 14. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaja, totál így van.
2009. szept. 14. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
mikor meghallottam hogy zsidó reggae, elkezdtem röhögni, de a zenéje nagyon megfogott:)
2009. okt. 30. 09:00
 4/5 anonim válasza:
imdájuk :)
2010. okt. 18. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt az oldalon hallottam róla először, előtte azt se tudtam, hogy a világon van. Azóta viszont hálás köszönetem annak, aki említette egy kérdéseben említette, mert iszonyat nagy kedvencem lett, pedig nem is nagyon voltam én sose odáig ezért a stílusért, de most úgy általánosságban is megszerettem, Matisyahu zenéje pedig eszement jó! Bármilyen hangulatom van, mindig találok tőle ahhoz passzoló számot, ha meg nagyon rossz kedvem van, vagy nagyon felidegelnek valamivel, akkor tök jól lenyugszom tőle :)
2011. jún. 30. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!