Szerintetek a Hooligans a legjobb rockegyüttes?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 14:03
13/20 anonim válasza:
nem rock...de attól függetlenül(szerintem)nagyon jó;) kedvencem:))
14/20 anonim válasza:
Már hogy ne lenne rock a hooligans?persze puhább mint pl a nirvana,de attólmég rock kategória.M.o-n a Tankcsapda után ők a legjobbak :)
16/20 anonim válasza:
A zenéjük nem tipikus rock, de attól még jóóóó... nekem a kedvencem, de ízlés kérdése.
17/20 anonim válasza:
A világból ki lehet kergetni engem velük.
18/20 anonim válasza:
Nem a műfaj a legfontosabb, minden műfajban vannak jó és kevésbé jó számok/zenekarok. Egyébként meg nem lehet megfogalmazni, hogy jó, jobb, legjobb, mert mindenkinek más.
19/20 anonim válasza:
20/20 anonim válasza:
Na most rendet teszek! A Hooligans 1996-ban rock együttesnek alakult. Ahogy jöttek az évek nem volt igény a rock zenére ezért ők is azt követték. Én szerintem ma is jó zenét játszanak! Ha nem játszanának nem lenne több rajongójuk mint a Tankcsapdának meg stb. Szerintem még nem az a fontos hogy milyen kemény a zene hanem hogy miről szól és hogy mennyi embernek erőt adnak és segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!