Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szaxofon vagy dob?

Szaxofon vagy dob?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy szaxofonra vagy dobra menjek. Kérnék pár tanácsot, ha lehet indokkal.

2013. márc. 7. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

a szaxofon különlegesebb és jól lehet kombinálni mindenfélével, pl egy szimfonikus metál

dob nélkül nincs zene csapatjátékosként azt ajánlom.

2013. márc. 7. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Én dobra mennék. Dobosra minden együttesben szükség van, ráadásul a könnyűzenében (pop, rock) gyakran használt hangszerek (gitár, dob, basszusgitár) közül dobolni tudnak a legkevesebben. Ha később együttesben szeretnél játszani, akkor dobosként garantált helyed lesz. Dobost mindig keresnek, biztosan sok bandában tárt karokkal várnának.

Szaxofonnal pop és rockzenét kevésbé tudnál játszani, míg dobbosként bármi jöhetne.

2013. márc. 8. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! :)
2013. márc. 8. 20:13
 4/5 anonim válasza:

dönts te!

szakszofon:lágyabb zenét tudsz vele játszani kevesebb érdeklődőt vonzz(legyél te a kivétel)

dob:rockosabb zenét tudsz vele előadni bandatagként nagyon keresett hangszer (te lehetsz a jövöbeli bandáddal a sztár)

nem tudom donts te mert én nem ismerem a te stílusodat,sok sikert én is zenélek és jó hallani hogy egy újabb zenés lesz ezen a földön

2013. márc. 12. 18:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Eddig zongoráztam 3,5 évig, a tanár kikészített,egyszerűen megutáltatta velem a zongorát. Így most választhatok:dob vagy szaxi.
2013. márc. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!