Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kivel menjek koncertre? 16/L

Kivel menjek koncertre? 16/L

Figyelt kérdés

Nyáron lesz pár koncert,amire NAGYON szeretnék elmenni,de nincs olyan ismerősöm,aki szintén kedvelné azokat a bandákat,és el is jönne velem.A koromat és hogy lány vagyok azért írtam,mert főleg korombeliekkel szeretnék menni és inkább lányokkal(szüleim miatt).Nem tudom,hogy kivel mehetnék,neten biztos találnék valakit,de én nem vagyok híve a netes barátságoknak,nem veszélytelen..Mindenképp menni szeretnék a koncertekre.Ötletek,hogy hol találok magamnak valakit,aki eljön velem?

(Billy Talent,Papa Roach,Asking Alexandria stb.)-fesztiválokon lesznek.

2013. márc. 5. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Borsodban lakok a Hegyaljára tuti megyek! nagyon szívesen mennék és próbálom megfűzni a szüleimet hogy menjünk a Voltra, mert a Billy Talent a favorit. de hát messze van :(
2013. márc. 18. 02:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Billy Talentre én is szivesen elmennék 16/f :)
2013. márc. 21. 22:04
 13/18 anonim válasza:
figyelj, kérdező, én 2011-ben itt gyakorikérdéseken szedtem össze két lányt (16 évesek voltak, én meg 19), akikkel el tudtam menni Rammsteinre, és fiú vagyok. kellő ismerkedés után bevállalhatod, ha levelezgetések-beszélgetések után normális a srác, nem lesz gond.
2013. márc. 28. 10:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Asking Alexandriára remélem tudok menni én is nagyon szeretnék csak a szüleim nem biztos hogy elengednek mert nincs nagyon kivel nekemse :c
2013. ápr. 1. 20:02
 15/18 anonim válasza:
Szia! Én is pont ezzel a problémával küszködök.A barátnőm most mondta le a Volt-ot pedig nagyon jó a felhozatal! Szóval nekem mindenképpen ott a helyem ,de egyelőre nincs társaságom(a barátaim nem nagyon tudnák kicsengetni a bérlet árát).Szóval ha lenne kedved velem jönni (meg a többi válaszolónak is írom akik szívesen elmennének Billy Talentre) akkor próbáljunk meg itt ismerkedni valahogy.:)Vagy facebookon,emailben stb ;) Amúgy 18 lány vagyok!
2013. ápr. 6. 14:18
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem is írhattok:D szerintem énis megyek:) 17L (Debrecen)
2013. ápr. 6. 17:51
 17/18 anonim válasza:
sziasztok! én is 16/L vagyok, Szegedről! Nekem sincs kivel mennem, de mindenképpen szeretnék elmenni, bár csak szerdára, az AA koncert miatt. Ha valaki gondolja, összefuthatnánk, hogy ne kelljen egyedül menni :) leginkább korombeliekre gondoltam, fiú/lány mindegy, de ha lehet, ne legyél 40es pedofil sorozatgyilkos! :D
2013. máj. 10. 18:48
 18/18 Sárdi Soma válasza:
Elmegyek ám veled én jól bárhova
2013. nov. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!