"Mert lehet a legnehezebben elsajátítani ez tény, nagyon sokat olvastam erről."
Ez szimplán nem igaz, akárhol is olvastál róla.
"Meg azért is mert kevés a flamenco gitáros. blues,jazz,gitárosból meg rengeteg van"
Ennek meg semmi köze a nehézséghez, egész egyszerűen lényegesen kevésbé népszerű stílus.
Nézz egy kicsit utána oké?
Szerintem semmit nem tudsz erről.
13/15
Off:
Ez most komoly? Feldobsz egy /nagyjából érzelmi alapú/ kérdést, ha pedig nem tetszik a válasz, akkor a válaszadót tudatlannak titulálod?
Ha valaha is tanultál volna gitározni, akkor nagy valószínűséggel fel sem teszed a kérdést. Persze azt is tudom, hogy te már fél éve gitározol, és most megerősítést akarsz a döntésedben, hogy flamenco zenét fogsz tanulni.
Ha meg akarsz győzni másokat a saját gondolkodásodról, ne kérdést tegyél fel, csinálj egy blogot, és várj a népszerűségre. Magyar népzenét meg még kevesebben játszanak gitáron. akkor az a legkevésbé elsajátítható?
mondhatnám a klasszikus gitárt, meg a jazzt, mert azokból van itthon egyetemi szintű képzés, meg külföldön bluesból, de attólmég a metált és a bluest is egy életen át lehet tökéletesíteni.
ha meg nálad okosabb emberek mondanak valamit, nem kell őket lenézni, kis tizenéves takonyként nem kell "megtanítani" másoknak mi az igazság.
ő meg klasszikus gitáros, ilyen sincs másik a földön:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!