Hogy tetszik a Sempiternal? (Bring me the Horizon)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=KcB3_zz719w
Szerintem egész jó lett, bár a There is a Hell...-t nem nagyon tudják túlszárnyalni, és Jona riff-jei is hiányoznak.
2013. márc. 3. 15:10
1/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Más, de kifejezetten tetszik. Olyan érettebb, felnőttebb hangzása van (és ezt az eddigiekre nézve nem degradálóan mondom). Mintha felnőttek volna azzal együtt, hogy a zenekar mivé nőtte ki magát - gondolok itt az ismertségre, az elismerésre, ami egyre nagyobb és hadd ne mondjam, hogy megérdemelt. :)
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is érettebb lett a hangzás, tehát már nem csak a forrongó fejűbbek számára lett befogadható:)
2013. márc. 3. 17:56
3/17 anonim válasza:
nagyon jó lett! alig várom ,hogy élőben is halljam :)
4/17 anonim válasza:
Az első albumuk volt az igazi:( Ez se rossz, van pár jó szám, de ez már nem BMTH:/
6/17 anonim válasza:
Jona tudtommal még részt vett az album megírásában. Nekem tetszik, de más mint amire számítottam. Mintha egy új Linkin Park lemezt hallgatnék (nem baj), és elektronikával is tele van.
7/17 A kérdező kommentje:
Igen, Jona még részt vett az írásban, de a nála tipikus "ratata"-t hiányolom, a sok torzítással pl, ami az If there is a Hell...-nél volt.
2013. márc. 17. 16:55
8/17 anonim válasza:
A "ratatán" a breakdown-t, és a szaggatott riffeket érted?
9/17 A kérdező kommentje:
Breakdown-ból a Sempiternal-on sincs hiány, de igen, a szaggatott, széttorzított riffeket hiányolom.
2013. márc. 20. 20:47
10/17 anonim válasza:
IMÁDOM!! + The deadbeds EP, ami ma már fent van youtubeon (+3 dal) <3
ilyen jó albumon csak 11 dal.. ajj, ugyan ilyen témával még írhattak volna 30-at is :) valahogy most passzol minden dalhoz a lelkivilágom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!