Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit vártok el az új Tankcsapda...

Mit vártok el az új Tankcsapda albumtól?

Figyelt kérdés
Mit szeretnétek, milyen legyen? Én azt szeretném ha olyasmi lenne inkább mint az Ember tervez vagy az Agyarország, és legkevésbé szeretném azt, hogy olyan legyen mint az Élni vagy égni...
2009. szept. 11. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A szokásos... Igénytelen zene...
2009. szept. 15. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdes, ha nem szereted a tankcsapdat akkor nem tudsz valaszolni a kerdesemre, szoval hallgass tovabbra is Body Gusztit vagy Kozsot de ne irogassal potyara, jo-e
2009. szept. 15. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, kifejtem bővebben: A Tankcsapda mindig is egy gagyi 3 akkordos zenét játszott, tehát nem várok fejlődést az új albumtól
2009. szept. 15. 23:04
 4/8 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt, hogy inkább a régi tankcsapdás vagy egy modern tankcsapdás albumot szeretnél, nem az, hogy milyen a tankcsapda, ha nem tetszik ne hallgasd, nem ilyen egyszerű ez? én se hallgatok olyan zenét amit utállok...
2009. szept. 15. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a kérdés az volt, hogy: "Mit vártok el az új Tankcsapda albumtól?"
2009. szept. 16. 14:28
 6/8 A kérdező kommentje:
anyád
2009. szept. 16. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
A legújabb albumuk az Elektromágnes ha jol tom, de az csak feldolgozás, de a régebbi albumok azok ütöttek, Hajrá HAJDÚ BIHAR HAJRÁ TANKCSAPDA.....[HBCity-ből]
2009. szept. 18. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

Heheee, énis HB-ből vagyok:D tegnap ugye megjelent az új album

érdekes szerintem.. 1-2 számnál főleg a címadó számnál azt veszem észre, hogy próbálják visszahozni a régi számok hangulatát.. több kevesebb sikerrel ment nekik

a Csak lazán című számot egyszer is elég volt meghallgatni ahhoz hogy beleszeressek, azóta azt hallgatom:D a köszönet doktor és a mire vagy kíváncsi című számok szerintem kiválóak

talán a szövegek kezdenek kicsit ellaposodni, nincsenek már olyan átvitt dolgok mint régebben

összegezve nekem tetszik:)

2009. okt. 15. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!