Ha mostantól életed végéig csak egy dalt hallgatnál meg (akárhányszor), mi lenne az?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 02:59
41/103 A kérdező kommentje:
Nem nekik volt egy olyan számuk is amiben az volt,hogy nyúlj a farzsebembe?
2013. márc. 2. 04:22
42/103 anonim válasza:
Dede, azt még én is ismerem :D
43/103 Pretty Ballerina válasza:
Aham. Bár láttam egy interjút Borival és ott mondta, hogy ő nem nagyon szereti ezt a számot, mert sokan ezzel azonosították a bandát, mikor nem ilyenekről szól a zenéjük.:D
44/103 anonim válasza:
Közben, Freak nem tudom itt vagy-e még, de most jutottam az Infected Mushroom-os szám végére és nagyon megtetszett :D
45/103 A kérdező kommentje:
Azt én is láttam,így ahogy mondtad beugrott.
Amúgy sz@r lehet ilyenkor,hogy a többség csak azt ismeri tőlük.
Az előbb a gumicukros linkje nem volt jó,mert valamiért 18+ a klippje,de ez nem.
https://www.youtube.com/watch?v=3Kp5ggaqjp4&feature=youtube_..
2013. márc. 2. 04:29
46/103 anonim válasza:
Ez megy abban a reklámban is nem?
47/103 A kérdező kommentje:
De :)
1 hétig nem ment ki a fülemből.
2013. márc. 2. 04:32
48/103 A kérdező kommentje:
Közben mentettem a linkeket,mert valószínű,hogy a véletlen rossz kategória miatt nem fog megmaradni a kérdés.
2013. márc. 2. 04:33
49/103 Pretty Ballerina válasza:
Gondolom, azért csinálták, mert kellett olyan szám is, ami sok pénzt hozott, mert valamiből a bandát is fenn kell tartani, ez meg ilyen populárisabb.
Amúgy poén a Szalai Évás szám. :D
50/103 anonim válasza:
Biztos, hogy törlik :D Én szépen lassan haladok végig a számokon, ami tetszik azt elmentem a Pocket nevű böngésző kiegészítőbe, nagyon hasznos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!