Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Iron Maiden konkrétan...

Az Iron Maiden konkrétan milyen stílus?

Figyelt kérdés

A wikipédián azt írják hogy heavy metal, és bele is nyugodnék, de ez nekem túl tág:D

Nincs erre valami külön kifejezés? mert mondjuk a slipknot is heavy metal, és ugye a két eggyüttes teljesen más.

2009. szept. 11. 17:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
ja, és azt elfelejtettem, tehát arra lennék kíváncsi hogy van-e külön neve az ilyen történelmi témájú rock-metal zenéknek? asszem azt is mondják az iron maidenre hogy ballada jellegű
2009. szept. 11. 17:10
 2/18 anonim ***** válasza:
11%
slipknot az death metal. Nem ugyanaz. De én eddig azt hittem, hogy az Iron hard rock
2009. szept. 11. 17:30
 3/18 A kérdező kommentje:

Most néztem egy listát a híresebb heavy metal eggyüttesekről, és meg vagyok lepve:o:D

ilyenek vannak ott mint például az AcDc, meg az Aerosmith, szóval egyszerűen a közfelfogás a hülye, meg a köznyelv, hogy ha van egy nagyonzúzós zene, egyből rámondják hogy heavy metal... amire ők gondolnak gondolom az is Death Metal vagy ilyenek

2009. szept. 11. 18:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az Iron Maiden konkrétan Heavy Metal zenekar.
2009. szept. 11. 19:02
 5/18 Thurston ***** válasza:
100%
Heavy Metal. A SLipknot meg elég behatárolhatatlan, de heavy elemek pont nincsenek benne.
2009. szept. 11. 22:16
 6/18 A kérdező kommentje:
de akkor az emberek felfogásával van baj, mert ha meghallják hogy heavy metal, akkor egyből egy üvöltős hörgős zenekarra gondolnak, legalábbis errefelé:D
2009. szept. 12. 09:08
 7/18 anonim válasza:
80%
Iron maiden az konkrétan heavy metal, a slipknot meg régen numetalos volt, de mostmár elvileg grind-cores beütése van. de a konotot tényleg nem lehet meghatározni. és biztos hogy nem death metal :P
2009. szept. 13. 13:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
a neten csupa baromságot írnak, és az emberek is hülyeségeket mondanak... wikipédia nagyrészt helyes... ac/dc metal mivan? :D ezeknek ne higgy! am. előttem szólóval egyet értek..
2009. szept. 19. 18:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
AC/DC szerintem rock, Iron Maiden az HEavy Metal Slipknot meg nagyrész Nu Metál.
2009. okt. 1. 20:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

nem nem nem és nem.... a slipknot nem death metal mert van benne dallam és normális ének is. a death metalba csak hörögnek és összefüggéstelen a zene példa: http://www.youtube.com/watch?v=KXioOnQld30

amugy meg a slipknot stílusának pontos meghatározása: melodic trash metal, new generation of heavy metal

az Iron Maiden meg messze nem hard rock mert a hardrock a monoton dallamú lassab zene mint például az AC/DC

az Iron Maidennek a pontos meghatározása a New Wave of British Heavy Metal amit a Judas Priestel egy időben "alapított" és a jellemzői a gyors tempó, dallamos muzsika, és min. 1 perces gitárszólók :)

2010. jan. 31. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!