Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zongora mellé gitár?

Zongora mellé gitár?

Figyelt kérdés
Imádok zongorázni, gyerek korom óta próbálgattam egyedül tanulgatni egykét dalt tanultam de nagyon alap dolgokat. Most elkezdtem magántanárral zongorázni és szerinte rendkívül tehetséges vagyok, és 4 hónap alatt annyit értem el mint egy másodéves a zeneiskolában. Azt tudom, hogy van egy kis érzékem a dologhoz, és az egész családom zenélt apai ágon. A kérdőjel az lenne, hogyha elkezdenék gitározni, az bezavarna? Láttam egykét gitár kottát, és nagyon hasonlított a zongoráéhoz.

2013. márc. 1. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért zavarna be? Maximum annyiban, hogy a zenéléssel töltött idő 2 hangszer között oszlana meg, és így mindkettőre kevesebb idő jutna. Nálam is ez volt egy ideig a gond, csak az én esetemben gitárral s basszgitárral. Az lett a vége, hogy a gitáron kb annyit gyakorlok, mint előtte, a basszusgitár meg eléggé hanyagolásra került, azon csak ritkán játszom :(
2013. márc. 2. 11:10
 2/2 A kérdező kommentje:
okés köszönöm:))
2013. márc. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!