Macklemore meleg?
Attól,hogy valaki épeszű gondolkodó lény,még nem meleg ;)
amúgy
wiki:
Macklemore became engaged to his girlfriend of seven years, Tricia Davis, on January 21, 2013.
(2013 jan 1-én eljegyezte a barátnőjét akivel már 7 éve együtt van!)
Macklemore's support of gay rights, including same-sex marriage, is expressed in his single "Same Love".
(Támogatja a meleg jogokat, az azonosneműek házasságát amit Same love című számában ki is fejez!)
Azt kell tudni a témával kapcsolatban, hogy az USA médiaiparát 99% uraló cégek (kiadók és készítők) SZABADKŐMŰVES tulajdonban vannak, akik csak azokkal a színészekkel és énekesekkel kötnek szerződést akik hajlandóak arról és úgy énekelni/stb ahogy ők azt megmondják. És ők toldják világszinten ezt az egész LGBT (magyarul LMBT) témát. Ezért van minden filmben valahol egy meleg, ezért kell a sztároknak kiállni az azonos neműek mellett stb. Tele van a net különböző (főleg amerikai) leleplező filmekkel ahol elmondják h , hogyan működik a rendszer. Nem egy színész, énekes, előadó stb tálalt már ki (Magyarországon is hallottam ilyet személyesen egy Megasztárostól) h akkor csinálnak belőled csak "Star"-t akit mindenki "néz" (és tudattalanul másol) ha elfogadod a feltételeiket. Hordani kell a jelképeiket, ők mondják meg a témát/szöveget/stb amit használhatsz. Egyszóval követni kell az "ő" terveiket és világnézetüket. Ha valakinek újat mondtam most akkor ajánlom figyelmébe a köv link tüzetes olvasgatását:
főleg a blog jobb oldalán lévő videókat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!