Rolap kérdése:
Ha van egy hifi erősíttőm hova kell kötni a mélyládát?
Figyelt kérdés
Ha van egy hifi erősítőm ami mongyuk 2x100watt akkor azt lehet hogy rákötök egy 100wattos mélyládát és egy 100wattos hangfalat vagy arra csak aktív mélyládát köthetek?2013. febr. 28. 07:29
1/4 anonim válasza:
1. szerintem ezt a kérdést nem ide akartad írni :d
2. Ha van egy erősítőd, ugyebár most 100 wattos akkor ahoz 120-130 wattos hangfalat kössél.
3. Ha nincs ott külön center-bass-rear-front kimenet akkor bárhova kötheted . Csak lehet, hogy ha pl olyan effekt van , hogy job - bal szól csak akkor lehet mélyláda közben kikapcsol, de mondjuk ennek kicsi a valószínűsége, mivel az erősítő csak erősít nem irányít :D
2/4 A kérdező kommentje:
értem köszi :) bocsi csak elég kezdő vagyok még. a legelejénn járok ennek a hangosíttás dolognak :D de akkor mindegy hogy aktív e vagy passzi mélyláda??mert én ugytudom hogy ugye van aktív meg passziv.persze javíts ki ha tévedek.
2013. febr. 28. 15:06
3/4 anonim válasza:
Igen van aktív,passzív láda,aktívban van erösitö épitve nem kell külön utóbbihoz kell erösitö, ne aggódj majd bele jössz
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. jún. 13. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!