Szerinted ki a valaha élt legjobb gitáros?
14:22-nek üzenem, szerintem Yngwie egy hülye majom. Az a stílusú neo-klasszikus dolog, amit ő játszik, nekem nem jön be, sőt nagyon utálom. Semmi élvezet nincs benne.
Pedig szeretem a Neo-klasszikusat, Jeff Loomis egyik kedvencem, és persze Jason Becker és Michael Angelo Batio is ott van.
Egyébként legjobbat sok szempontból alkothatnánk. Persze, ha azt nézzük, ki tett a legtöbbet a gitározásért, Jimi Hendrix áll az élen... És ott van Eddie Van Halen és Malmsteen is.
Ki a leggyorsabb? Tiago Della Vega. Na őt mondjuk kifejezetten utálom...
Én azt mondom, hogy a művek szerkesztettségét, a hangzást, a hozzám közel álló stílusokat és a technikásságot egybevéve nekem Joe Satriani az ebszolút nyerő...
Az második nagy gitáros, akit megismertem... Nekem ő marad a kedvencem.
Egyébként akárki akármit mond John 5 randomságára, én imádom a stílusát.
És szeretem David Gilmourt is, pedig ő teljesen más stílust képvisel. Elég tág az ismeretem, a klasszikus rocktól a progresszív death metalig mindent hallgatok.
Örülök, hogy eddig senki nem mondta Kirk-et. ezek szerint itt nincsenek divatmajmok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!