Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem világszínvonalú...

Csak szerintem világszínvonalú az, amit Ő csinál?

Figyelt kérdés

Kovács Ákosról lenne szó. Nem vagyok őrült fanatikus, de ami jó, az jó! Úgy gondolom, hogy nem elég elismert és a többi sztárhoz képest Ő az aki igazán maradandót tud alkotni. Nem a botrányairól híres, önálló gondolatai vannak és egyedit tud alkotni..

( a politikai nézeteit, személyiség mellőzük most, inkább csak a szakmai teljesítményéről szeretnék beszélni)

http://www.youtube.com/watch?v=hgDRdu9Udbo

2013. febr. 25. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég király amit csinál!!!! <3 <3 <3 Egyik kedvencem, a linkelt dolgot meg mindjárt csekkolom:)
2013. febr. 25. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Profi zenész!
2013. febr. 25. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
zenéjével nincs probléma de az arca már megvan hozzá hogy világsztárnak képzelje magát... 2010-ben amikor először voltam egy koncertjén nagy csalódás volt amit színpadon leművelt arcozás terén...
2013. febr. 26. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

borzasztó figura, a magyar popipar legnagyobb blöffje. az énekstílusa hátborzongató, ahogy a prozódiát kipüfögi a szájából minden egyes mássalhangzót jól megrágva...

a zenéi gagyik, általában négy-öt powerchordból állnak, s csak az emeli ki a sztenderd magyar pop-posványból, hogy Pejtsik Péterrel írat hozzájuk jó nyálas vonós részeket. a szövegei pedig patetikusak, de valami elképesztően ízléstelen módon. a zenészei rengeteget kaszálnak, ennyi hasznuk van ebből az egész cirkuszból.

2013. márc. 3. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!