Directionerek! Eddig nektek melyik 1D klipp tetszett a legjobban?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 10:04
1/6 anonim válasza:
Hogy lehet egy klip egy dimenziós?
2/6 A kérdező kommentje:
úgy értem One Direction klip ( = 1D) :))
2013. febr. 23. 11:13
3/6 anonim válasza:
Kérdező, szerinted ezt komolyan gondolta? Komolyra fordítva a szót, nekem egy olyan 1D klip tetszene, amiben nem szerepel a vandájreksön és értelmes zene van benne :P
4/6 Solarian válasza:
Nekem az jönne be angyon amelyikben bejelentik, hogy többet nem szennyezik a zeneipart.
5/6 A kérdező kommentje:
ahha , hát akkor csupán egy kérdésem van: ha nem bírjátok őket , akkor mégis mi a halálért kattintotok rá egy olyan kérdésre hogy "Directionerek" ?! Ha nem érzitek annnak magatokat és nincs kedvenc klippetek akkor kösz de nem vagyok kíváncsi. Itt én nem azt kérdeztem h. mi a véleményetek... olvasd vissza kérdést újra!
2013. febr. 26. 21:31
6/6 anonim válasza:
én is Directioner vagykok és teljesen egyet értek veled!! amúgy nekem One Way On Another tetszett :)) <3 és ne foglalkozz ilyen sekélyes emberekkel!! a Directionerek nem süllyednek le iylen senkikhez:)) puszy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!