Azok a 70's évek show-ban volt 1 jelenet amiben kelso volt az árúfeltöltő fiúés a jelenetben lehetet hallani a He's a Stock Boy nevű számot de akár hol is kerestem nem találtam a teljes verziót. Vagy most ezt külön a sorozathoz csinálták?
Figyelt kérdés
Itt a link:www.youtube.com/watch? V=Gc9v5RrZIJQ2013. febr. 23. 01:01
1/7 anonim válasza:
Ezt találtam:
THE FORGOTTEN SON~ "He's a Stock Boy" to the beat of "Saturday NIght Fever" music "Out to Lunch"
De sokra nem mentem vele.
Egy külföldi q
2/7 anonim válasza:
Egy külföldi tag azt mondta, hogy valószínűleg ezt külön csak a műsornak csinálták.
Bocs, az előbb véletlen elküldte magától írás közbe.
Ha találok valami újat róla, akkor még jelentkezem.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. febr. 23. 16:29
4/7 A kérdező kommentje:
amugy Shazam-al próbáltam megkeresni de nem talált semmit :/
2013. febr. 23. 16:30
5/7 anonim válasza:
Nos, úgy néz ki hogy nincs hosszabb verziója ennek a dalnak.
A videóba látható rész, a Saturday Night Fever nyitó jelenetének a paródiája. Valószínűleg a Bee Gees készítette ezt a dalt külön a sorozatnak. Van aki szerint van hasonlóság a Staying Alive-el.
:/
6/7 A kérdező kommentje:
hát sztem meg semmi :/ de azért köszi :D
2013. febr. 23. 21:48
7/7 anonim válasza:
Már jó régi a kérdés de én youtobe-ön megtaláltad ugyan ezt a számot a teljes verziójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!