Guns n Roses estranged videó klipbe, érdekes hogy amikor Axl Rose kijön a villájából, minden és mindenki fehér színbe van. Az valami jelképet jelent?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 09:02
1/1 anonim válasza:
hát akár jelnthet is, mivel a fehér egy szimbolikus szín. Ilyeneken énis szoktam gondolkozni, de ha jobban belegondolok, akkor nem igazán hiszem hogy a Guns n Roses,nagyon a dolgok mögé nézett volna. Úgy értem, hogy hogyha ők elgondolták hogy minden fehér lesz akkor az nem azért lett minden fehér mert ilyen átvitt értelem, meg olyan átvitt értelem. Sztem csak azért, mert olyanokat fűztek hozzá hogx: Ez így baszott jól néz ki. Ezzel nem azt mondom hogy nem érzelmesek, hanem hogy elolvastam akönyvüket, és nekem ez jött le. Imádom őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!