Mi a véleményetek az Aldi-ban kapható c. giant lp6210c szintetizátorról?
minden bizonnyal...
csak nekem nincs 50 ezrem máshol venni pl. egy casio-t.
ez 25 ezer ft...
Már megvettem az ismerősömnek, pontosabban a fiának ajándékba...
Eddig faxa...
Majd meglátjuk fél év múlva, bár garancia 1 év van rá...
De ahogy néztem eddig, van olyan, mint a casio hasonló szintije, amin van midi out. Csak az épp a duplája volt árban.
Nyilván egy banda nem innen szerzi be, de egy 3.5 éves fiúnak egyelőre tökéletes, sőt...
Majd pár év múlva talán kap tőlem egy Roland szintit is, ha úgy alakul...
C.GIANT IP6210C
Minősítése tapasztalat után!
Kidobott pénz! A feltüntetett dallam kíséret nem 200 ritmus, hanem csak 100! 101-től ismétlődik csak felcserélik a gombokat!Megfigyelésem az átvezetés gomb használatán alapul, ami gyakorlatilag A/B hang stílus hozzá adása illetve 101-től a gombok fel cserélésével működik!Nem értem miért ilyen primitív módot alkalmaznak, de ez még csak az eleje a hibáinak! Az USB-t én nem tudtam használni, a készülék nem tesz semmit azon kívül, hogy az USB ikon megjelenik a kijelzőn!A billentyűzet nem mindig érzékeli a leütéseket illetve deformálódik, a magát reklámozó élethű hang hatás, hát azt akkor tapasztaljuk amikor a pénztárnál a ropogós bankjegyeket át adom a pénztárosnak, vagy ketté tőrjük, vagy szakadékba dobod,de soha többet! Tehát nem ajánlom senkinek ez egy vicc! Azt gondolom, ha gyermekedet meg szeretnéd lepni és taníttatni akarod, inkább gyűjtögess és lepjed meg egy márka névvel rendelkező hangszerrel, mert ez többet ront mint használ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!