Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Aldi-ban...

Mi a véleményetek az Aldi-ban kapható c. giant lp6210c szintetizátorról?

Figyelt kérdés
Ismerősnek venném, most 25-ért kapni, de erről a márkáról nem sokat hallottam eddig...
2013. febr. 20. 00:52
 1/10 AccountManagerkovács ***** válasza:
40%
Műszaki cikket, bármiről is legyen szó, NE vegyél az Aldiban, a Lidlben és hasonló üzletekben. Ezeket hozzáértőknél érdemes megvenni, különben a pénzedért kacatot, bóvlit kapsz.
2013. febr. 20. 11:54
 2/10 A kérdező kommentje:

minden bizonnyal...

csak nekem nincs 50 ezrem máshol venni pl. egy casio-t.

ez 25 ezer ft...

2013. febr. 20. 18:58
 3/10 AccountManagerkovács ***** válasza:
29%
Oké, én értem, de akkor megírhattad volna, hogy ennél több pénzed nincs rá. Nyugodtan vedd meg, de maximum egy fél évig fog működni - szerintem.
2013. febr. 20. 19:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdés nem arról szólt, hogy mit érdemes venni az Aldi-ban és a Lidl-ben, hanem konréktan az adott szinti tulajdonságairól és képességeiről...
2013. febr. 21. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
nem akarlak biztatni, mert maga ez a c. giant nem annyira szar, mint amilyennek tűnik. gitárban pl jobban szólt mint a hangszerboltban kapható legalja hangszerek, úgyhogy ez azért valamivel jobb, mint a praktiker-ikea-tesco-lidl "hangszerek". nem értek annyira a billentyűsökhoz, de gitárnál inkább vegyen az ember egy aldis gitárt, mitnhogy a hangszerboltban az egyébként hozzáértő embereknél megvegye a legolcsóbbat, amit ott kap.
2013. márc. 3. 10:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Már megvettem az ismerősömnek, pontosabban a fiának ajándékba...

Eddig faxa...

Majd meglátjuk fél év múlva, bár garancia 1 év van rá...

De ahogy néztem eddig, van olyan, mint a casio hasonló szintije, amin van midi out. Csak az épp a duplája volt árban.

2013. márc. 7. 01:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdő szintinek (vagy éppen játéknak) egészen bizonyosan jó lesz. Nem olyan gagyik az aldiban kapható műszaki cuccok. Ár/érték arányuk nem rossz, de nyilván egy banda nem innen szerzi be a hangszereit... ;)
2013. márc. 18. 18:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Nyilván egy banda nem innen szerzi be, de egy 3.5 éves fiúnak egyelőre tökéletes, sőt...

Majd pár év múlva talán kap tőlem egy Roland szintit is, ha úgy alakul...

2013. márc. 22. 00:40
 9/10 bogi68 válasza:
Mi is vettünk a gyereknek, de azt mondták 3 év gari van rá, és tartsuk meg a dobozát. Szerintem tanulni jó lesz.
2013. márc. 30. 20:57
 10/10 Attilabá válasza:
100%

C.GIANT IP6210C

Minősítése tapasztalat után!

Kidobott pénz! A feltüntetett dallam kíséret nem 200 ritmus, hanem csak 100! 101-től ismétlődik csak felcserélik a gombokat!Megfigyelésem az átvezetés gomb használatán alapul, ami gyakorlatilag A/B hang stílus hozzá adása illetve 101-től a gombok fel cserélésével működik!Nem értem miért ilyen primitív módot alkalmaznak, de ez még csak az eleje a hibáinak! Az USB-t én nem tudtam használni, a készülék nem tesz semmit azon kívül, hogy az USB ikon megjelenik a kijelzőn!A billentyűzet nem mindig érzékeli a leütéseket illetve deformálódik, a magát reklámozó élethű hang hatás, hát azt akkor tapasztaljuk amikor a pénztárnál a ropogós bankjegyeket át adom a pénztárosnak, vagy ketté tőrjük, vagy szakadékba dobod,de soha többet! Tehát nem ajánlom senkinek ez egy vicc! Azt gondolom, ha gyermekedet meg szeretnéd lepni és taníttatni akarod, inkább gyűjtögess és lepjed meg egy márka névvel rendelkező hangszerrel, mert ez többet ront mint használ!

2015. jún. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!