Egy lány harsonázhat vagy kürtölhet?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik mind a 2 rézfúvós hangszer de lány vagyok szerintetek???
15/L
2013. febr. 14. 21:02
1/7 anonim válasza:
"de lány vagyok szerintetek???"
Ezt csak Te tudhatod, hogy lány vagy-e. Egyébként meg nincs olyan, hogy férfi, vagy női hangszer azon játszol amin jól esik, vagy tetszik!
2/7 anonim válasza:
max furulyázhat justin bieberen. cuki.
3/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, harsonázok. Nagyon élvezem :D
Van még egy barátnőm aki szintén harsonázik.
4/7 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van :)
Ez nem attól függ, hogy fiú vagy, vagy lány.
Ahogy jól esik :)
6/7 anonim válasza:
nem,egy lány az alkotmány törvénykönyvének hatvan nyolcadik oldalán a hatodik bekezdés második paragrafusa szerint egy lánynak tilos kürtölni és harsonáznia.E törvény megszegése olyan szankciókkal járhat,mint hatszoros életfogytiglan,5 generációs börtön,kivégzés,de a legenyhébb talán a 6x10^23 év szabadságvesztés
7/7 anonim válasza:
Szia :) én egy éve kürtözöm, és oda vagyok érte. Nagyon jól lehet vele haladni, bár nekem volt 5évnyi zenei előképzettségem oboából, ami nagy segítséget jelentett. Nemtudom hány éves lehetsz, de azt tudnod kell, hogy a vadászkürt a legnehezebb rézfúvós hangszer, mivel ez a legkisebb csőátmérőjű. A harsonát sokkal könnyebb megszólaltatni, és a technikájához bár nem értek, úgy gondolom, hogy a kürt, a fogások miatt egyszerűbb. Ezek alapján dönts te magad, szerintem ez a két legnőiesebb rézfúvós ;) sok sikert a tanuláshoz ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!