Mi a véleményed arról, ha valaki csak divatból hallgat valamilyen zenét?
Szerintem ha hallgatja, akkor valamilyen szinten biztos tetszik neki. Nekem is vannak olyan zenéim, amiket azért szereztem meg, mert az ismerőseim hallgatták, és ha tetszenek, akkor persze, hogy én is hallgatom. Olyat viszont senki nem hallgat, ami nem tetszik neki.
Az már más kérdés, hogy ha van egy felkapottabb együttes, valaki az ő zenéjüket hallgatja, és húdenagy rajongójuk, két hét múlva meg a következő felkapott együttest isteníti.
Szerintem ilyen nem létezik.
Nem tehet arról valaki, hogy az ízlése megegyezik a "divattal". Ha meg arról van szó, hogy gyakorlatilag csak az tetszik neki, ami divatba jön, az azt jelenti, hogy nem szereti mélyen beleásni magát a zenébe. Nem szeret utánanézni előadóknak, és ezért az jön be neki, amit a képébe nyom a média. Ami ugya nyilván alapvetően popzene, amit könnyen megemészt mindenki, és nem kell beleásnod magadat. Az, hogy valakinek ez jön be, megint csak azt támasztja alá, hogy nem szeret komolyan foglalkozni egy zenével. Csak szórakoztatás céljából van rá szüksége.
De kétlem, hogy ez rossz lenne...
vagycsak mert menőnek érzi magát attól hogy azt halgatja amit a többi "menő" hallgat
szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!