Magyar punk tabok?
Leginkább punk zenéket hallgatok, de szoktam rock, altert is, de ez most mindegy is. Utóbbiakhoz találok is kottákat gitárra, de punkra már kevésbé, még kevésbé magyar punk dalokra. Ilyenekre gondolok, hogy Tizedes meg a többiek, Cpg, Qss, Agydaganat, 88-as csoport stb.
Valaki nem tudna segíteni? Bőven elég lenne, ha mondjuk megmondaná nekem valaki, hogy melyik húr és melyik bund kell a dalhoz. Előre is köszi, ha esetleg valaki tudna segíteni.
Vallási,társadalmi,és politikai véleményformalitás nélkül mondom, hogy ne ilyen két akkordos szutykokat akarj gitározni.
Vannak nagyon jó és egyszerű könnyen tanulható dalok amik az általad felsoroltakkal ellentétben egy minimális igényességet is hordoznak,illetve megszólaltatásukkal nem csak a szubkulturális környezeted elégedettségét váltod ki, hanem széles rétegekben is aztomndják hogy ez valami.Utána persze játszhatsz pank zenét,de látni fogod hogy mekkora katasztrófa.Egy cpg "nótát" valószínűleg a cpg gitárosa em tud kétszer egymás után ugyanűgy elnyomni,így nehéz lesz hozzá bármit is keresend,de ha te ehhez ragaszkodsz...
Szívből kívánom hogy tanulj meg gitározni,és lásd meg a saját szemeddel hogy van a zene meg van kannásborszagú katasztrofális teljes igénytelenség.A zene művészet, a cpg nem az.
A Red Hot Chilli Peppersnek kb annyi köze van a punkhoz, mint nótár marynek.
aki meg "tud" gitározni, az nem 1acdc számot tud, hanem mondjuk mindet, 1x meghallja, és játssza utána. egyetértek az elsővel, szép ha gitározni tanulsz, de ne szarokkal foglalkozz
Szerintem nem zárja ki a kettő egymást, hogy igénytelenhulladék punk zenéket és rock/alter/metál zenét is játsszon az ember. De valószínűleg én tévedek.
A híresebb, minőségibb dalokhoz (punkból is van ilyen..), találok is kottákat. Csupán annyi volt a kérdésem, kérésem, hogy ha valaki tudja 1-2 magyar punknak a tabját, akkor azt ossza meg legyen oly szíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!