Szerinted is LAdy Gaga a zene új Istennője?
Figyelt kérdés
Olyan jól énekel, olyan jó klippeket csinál, érdekesen öltözködik, sláger slágerre halmoz, zongorázik, zenéket ír, színészkedik meg minden. Egy igazi multitehetség. Egy Szex és Zeneistennő!
Szerinted is?
2013. febr. 9. 18:39
21/42 anonim válasza:
Szerintem ne vitatkozzunk. Igen ő a legjobb. Elvehetnéd te is feleségül,mert két ilyen őrült ember sose találna egymásra
22/42 anonim válasza:
A bibliai nyelvezetet használva pontosan rád illik a "bálványimádó" jelző. Még most sem voltál képes kisbetűvel leírni azt a jelzőt, amit még egyszer sztárocskával egy mondatba nem vagyok hajlandó leírni.
23/42 A kérdező kommentje:
Az, hogy nagy I-vel írom az istennőt, az még nem azt jelenti, hogy megvetettem az igazi Istent. az igazi Isten szeretete nem a betűk méretétől függ, tudod? hanem ami a szívben van, amit érzel iránta. Attól még nem bálványimádás ha Lady gagat " íromIstennőnek", csak nagyon szeretem, rajongok érte, a munkásságáért,a tehetségéért és azért amit elért, ennyi.
2013. febr. 10. 18:24
25/42 anonim válasza:
mellesleg képmutató
Isten létének egyik bizonyítéka, hogy az egyház máig fennmaradt, annak ellenére amilyenek azok az emberek, akik a híveinek mondják magukat.
Szándékosan nem azt írtam hogy hívei.
Azokat meg lehet ismerni például arról, ahogy itt egy provokatív válaszra reagálnak.
26/42 anonim válasza:
27/42 A kérdező kommentje:
Pár ruha hasonló. És akkor? Mivel lady Gaga naponta min 3 ruhát hord ezért benne van a pakliban!
De nagyrészt egyedi!! Húsruhát pl. még Gaga előtt senki nem hordott!!!
2013. febr. 11. 18:37
28/42 Peace a bohóc válasza:
Nem . Fúj, undorító,morbid. Ráadásul egy r*banc.bocsi ha ez most kemény volt,de véleményt kellett nyilvánítani
30/42 anonim válasza:
Najó, ennyi erővel Jeffree Star is lehetne zeneistennő. [link] Attól, hogy valami "egyedi", még nem tuti, hogy jó. Most ha én holnap egy fanszőrzetből készült ruhát veszek fel, akkor én leszek az istencsászár, vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!