Melyik ez a régi rock-szám? (Nagyon hasonlít Bon Jovi "Bad name"-jéhez. )
Szóval ilyen jó enegikus szám, és nagyon hasonlít a "You give love a bad name" című számhoz, csak mikor abban a számban az a "You give love a bad name" sor jön, akkor ahelyett ilyen lendületesen, jó nagy energiával szintén, az jön, hogy
"To understand!" És kicsit így szótagolva: "Tu andör-sztend"
(Az előadó lehet, hogy Bon Jovi, mert nagyon olyan az a stílus, de egyáltalán nem biztos)
Itt az első két oldalt már végignéztem
Azt, hogy "mikor abban a számban az a 'You give love a bad name' sor jön" azt úgy értettem, hogy kábé annál a részénél a dalnak.
Az a nagyon erőteljes "To understand" a refrénben van.
Előre is köszi, ha valaki megmondja:-)
Ez nagy valószínűleg Robin Beck If You Were A Woman című dala. Azért olyan Bon Jovis, mert az ermlített hölgy Ritchi Sambora felesége.
Sziasztok, látom, megint érkezett válasz:) Én már megfejtettem:) Wiki szerint:
"You Give Love a Bad Name" is a song written by Jon Bon Jovi, Desmond Child, and Richie Sambora.
Na, tehát a YGLABN-t együtt írták többen, és akkor Desmond Child írt Bonnie Tylernek ua. dallamra egy másik szöveget:) Azóta amúgy már van egy 3. szöveg is ehhez a dallamhoz; de az gagyi lett:S:D Egyszer belinkelték Bonnie száma alá:)
Ezt még itt akkor ideírom, ez is Wikipédia:
"If You Were a Woman (And I Was a Man)" is a song that was written and composed by Desmond Child and recorded by Bonnie Tyler.
Így most már szerintem mindenki elégedett:)
puszii:)
*Mármint nem a szövege lett gagyi ennek az újnak, azt nem tudom, de a kivitelezés:)
Ebből meg a BonJovi-és a Bonnie Tyler-féle is nagyon cool!!:) <3 <3 Szerintem hallgassátok mind2-t szeretettel!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!