Mi ennek a sza'mnak a cime?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=S_xZWqct79k
vagy esetleg ho\'l tala\'lom meg az ege\'sz zene\'t?
2009. szept. 5. 16:59
1/4 anonim válasza:
Ez a Requiem for a dream című film zenéje. Töltsd le a filmzenei albumot, vagy ha csak ez a szám kell akkor: Clint Mansell - The begining of the end. Sok jó szám van a cd-n szóval érdemes
2/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen:-)
2009. szept. 9. 07:46
3/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de rosszat mondtam. Track id-vel néztem meg és most csak úgy belehallgattam a Requiem egy álomért zenéjébe (nem volt meg az egész album eddig, csak számok róla) és nincs rajta.... azóta 3x próbálkoztam track id-vel és mind a háromszor mást dobott ki.... ilyet még sose csinált, de lelkiismeret furdallásom van, ezért megkérdeztem a videó alatti kommenteknél, hogy mi ez a szám..... remélem hamarosan megválaszolják. Még egyszer bocsi
4/4 A kérdező kommentje:
semmi baj...:) aztan en is miutam meghallgattam hallottam h nincs benne... s nincs amiert lelkiismeret furdalasod legyen:)tevedes emberi dolog;)
am kosoznom h megkerdezted:*
2009. szept. 13. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!