1/6 anonim válasza:
Igen, szerintem az. Rockra, metálra tökéletesen megfelel.
2/6 compactegon válasza:
szia!
én a helyedben szétnéznék a gitarshop-on. 70-80 körül láttam végignyakas Ibanezt elég komoly felszereltséggel.
én a mex Fender stratomat vettem ott, nagyon jó áron.
3/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:
elhiszem, hogy lehet árban jobbat vagy szebbet kapni, de a kérdésem az volt, hogy ez a gitár jó e? most azzal, hogy ajánlasz mást nem jutok sehova.
2013. febr. 10. 14:40
4/6 compactegon válasza:
dehogynem. lesz egy jobb gitárod olcsóbban? na mindegy, csak segíteni akartam. ha a kérdésedre konkrét választ szeretnél, akkor nem. nem venném meg ezt a gitárt ennyiáért.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a válaszod még mindíg haszontalan mivel az árát nézed.., én kizárólag ibanezt akarok...
2013. febr. 12. 19:43
6/6 compactegon válasza:
és én mit írtam ember???? "végignyakas Ibanez". look before speak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!