Meg lehet tanulni szépen énekelni ha nem túl jó a hangom?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 20:01
11/16 anonim válasza:
Rockban van egy különlegesség. A torokhang. Azt viszont tanulni kell, de a tehetség kell mellé.
12/16 anonim válasza:
Még azért azt is elmondanám, hogy az artikulálással nagyon sokat javul a hangja az embernek, és például ha egy angol számot próbál elénekelni, jobb, ha ott a dalszöveg (lyrics). ;) Erősebb lehet a hangod, csak legyen mögötte egy alap. Ha nagyon gyenge az az alap, az is jó, mert erősre fel lehet hozni. Ha egyáltalán nincs alap, akkor felesleges elkezdeni.
13/16 anonim válasza:
"Az éneklés művészet, mint a festészet, a költészet. A tudományokat meg lehet tanulni, a művészethez adottságokkal kell rendelkezni. Ha nincsenek meg a kellő adottságok, nem fogod tudni jól művelni a művészeti ágat.
Inkább ne próbálkozz énekléssel, ha nincs hozzá hangod. Kudarcok érnének folyamatosan.
A válasz 35%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad."
Nem értem miért ilyen értékelést kapott, teljesen igaza van. Én zenei tagozatra járok, iskolai énekkar tagja is vagyok, versenyeken is részt szoktam venni.
Ha meghallok valakit hamisan énekelni, azt azonnal meg is hallom.
14/16 anonim válasza:
*Ááá, úgy értve, ha meghallok valakit hamisan énekelni, a hamis hangot azonnal meg is hallom, fel is tűnik.
15/16 anonim válasza:
Igen! Az én énektanárom azt mondja: 10% tehetség és 90% MUNKA.
30L
16/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én most, 30 éves vén tyúkként kezdtem el képezni a hangom tanár segítségével. Akik előtte röhögtek az ötletemen, most kussolnak... azt mondták te tehetségtelen vagy, mi a fenét akarsz? Én meg azt mondom, hogy egy jó énektanár mindenkiből kihozza a legjobbat. Először is megállapítja, milyen hangtípussal rendelkezel és annak függvényében, hogy a könnyű-vagy a klasszikus zene érdekel, abban az irányban tanít Téged. Hajrá és NE ADD FEL AZ ÁLMAIDAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!