(audacity) programmal vágtam zenéket de miért nem lehet mp3 formába csinálni, hogy át tudjam küldeni másik gépre?
Le kell tölteni hozzá a LAME mp3 plugint.
Lap alján:
Csodát nem kell tőle várni, észrevehetően rosszabbul dolgozik mint a (fizetős) Fraunhoffer mp3 kodek.
Ott a link. Írtam hogy a lap alján van:
"Könyvtárak
The LAME MP3 encoding library allows Audacity to export audio in the popular MP3 format. To install the LAME library, please read our LAME FAQ."
A LAME FAQ szöveg egy link, ha rákattintasz, tovább jutsz egy másik oldalra, ami angolul kicsit részletesebben leírja hogy kell telepíteni, mit melyik könyvtárba másolj.
Letöltési link is van:
"Download an unzipped copy of the required lame_enc.dll here " <--- Az oldalon a "here" tartalamazza a letöltési hivatkozást.
Lehet utálni, szándékosan nem másoltam be sehonnan a tényleges hivatkozásokat. Sok kérdező rávezető segítség helyett már-már szájbarágáson is túlmenő segítséget várna, lehetőleg a válaszadó csináljon meg mindent, egy egérkattintást se kelljen tenni. Ennél egy kicsit több ráfordítással a fentiek alapján 3 perc alatt fel lehet tenni a kodeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!