Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mit szoktatok lejátszani...

Ti mit szoktatok lejátszani mikor kipróbáltok egy gitárt?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne úgy kíváncsiságból,hogy ki mit szokott játszani,mikor kipróbál egy gitárt és hogy abból mennyit játszik le?

2013. febr. 7. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
random improvizáció
2013. febr. 7. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Van pár dolog, amit néhány hangszerboltban nem illik, sőt, van, ahol ki is van írva, mit NE játssz. :)

Amúgy valami sajátot szoktam.

2013. febr. 7. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:

mit nem illik, és mi van kiírva?:D erre kíváncsi vagyok:)

én olyannal "találkoztam", Debrecenben Fejes Tamásnak van egy hangszerboltja, régebben sokszor ott volt cseresznye is, ott Tankcsapdát nem illett játszani :D hülyén jött volna ki szerintem, próbáltuk kerülni az olyan riffeket :D

2013. febr. 7. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, a Vintage'52-ben van kiírva, hogy Stairway to heaven, Smoke on the water, Hotel California meg még egy pár szám tilos.... :)
2013. febr. 7. 22:38
 5/10 A kérdező kommentje:
ÉS ezeket miért tilos?
2013. febr. 7. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert k*rva fárasztó egy nap egymilliószor hallani a sok borzalmas vérpistikétől.
2013. febr. 7. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Majd, ha eljön az a világ, amikor a hangszerboltban fizetnek érte, hogy megvegyél egy haccázezres baltát, akkor beszólhat bárki alkalmazott, hogy mit reszelsz a gitáron...addig legyen nekik elég a méla undor és magukra szuszakolt utálat, amit legtöbbször látok az arcukon! Tehát, kedves kérdező, játssz, ami jól esik: TE FOGSZ FIZETNI!!!!!

-amúgy impró, végig próbálgatva a fekvéseket harmóniákkal és szólisztikus dolgokkal.

2013. febr. 8. 09:17
 8/10 kojee ***** válasza:
2013. febr. 8. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyalogos:

Nyilván ez poén. Nem fognak kidobni, ha azt játszol, nem kell ezt vérkomolyan venni. :)

Amúgy meg rengetegszer mennek be úgy emberek játszogatni, hogy nem fognak semmit vemni, csak próbálgatják a gitárokat.

2013. febr. 8. 15:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. febr. 9. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!