Ti mit szoktatok lejátszani mikor kipróbáltok egy gitárt?
Van pár dolog, amit néhány hangszerboltban nem illik, sőt, van, ahol ki is van írva, mit NE játssz. :)
Amúgy valami sajátot szoktam.
mit nem illik, és mi van kiírva?:D erre kíváncsi vagyok:)
én olyannal "találkoztam", Debrecenben Fejes Tamásnak van egy hangszerboltja, régebben sokszor ott volt cseresznye is, ott Tankcsapdát nem illett játszani :D hülyén jött volna ki szerintem, próbáltuk kerülni az olyan riffeket :D
Majd, ha eljön az a világ, amikor a hangszerboltban fizetnek érte, hogy megvegyél egy haccázezres baltát, akkor beszólhat bárki alkalmazott, hogy mit reszelsz a gitáron...addig legyen nekik elég a méla undor és magukra szuszakolt utálat, amit legtöbbször látok az arcukon! Tehát, kedves kérdező, játssz, ami jól esik: TE FOGSZ FIZETNI!!!!!
-amúgy impró, végig próbálgatva a fekvéseket harmóniákkal és szólisztikus dolgokkal.
Gyalogos:
Nyilván ez poén. Nem fognak kidobni, ha azt játszol, nem kell ezt vérkomolyan venni. :)
Amúgy meg rengetegszer mennek be úgy emberek játszogatni, hogy nem fognak semmit vemni, csak próbálgatják a gitárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!