Van Taylor Swift-nek olyan száma ami nem szerelemről szól? A Ronan-on kívül?
http://www.youtube.com/watch?v=TIrNRdMuMfI
én csak ezt ismerem :D
A Safe and sound szerintem annak vehető bár nem kötelezően szerelmes dal, arról szól,hogy minden rendben lesz és a másikkal semmi nem történhet amíg együtt vannak.
Az Eyes opent nem venném annak ha a csak a szöveget nézem, a klippet nem láttam azt sem tudom,hogy van-e neki.
A haunted meg egy csalódásos szám, te és én vékony vonalon járunk, nem veszíthetlek el megint meg ilyenek...
Never Grow Up - Egy kisgyerekhez szól, arról (mint a címe is mutatja), hogy miért ne siettesse/siettessük a felnövést.
The Best Day - A családról, főleg az anyáról.
22 - Kicsit azért az, de talán a szokásosnál kevésbé:)
A Place In This World - Régi száma (13 évesen írta), csak annyiról szól, hogy egy lány keresi a helyét a világban.
Talán még azokon a régi albumokon van, csak most nincs türelmem végignézni.
(Plusz az nem a saját száma, csak közreműködik, de szerintem a Both of Us sem feltétlenül szerelmes. Olyasmi, mint a Safe&Sound.(Mármint tartalomra (a refrén tartalmára)))
Az utolsó jókat írt. :) A Haunted szakítós szám, a Safe&Soundot és az Eyes Opent viszont az Éhezők viadalához írta Taylor. A Safe&Sound tulajdonképp egy haldoklóhoz szól, az Eyes Open pedig a könyvbeli főhősről szól, akinek az életéért kell küzdenie és mindenhol veszély leselkedik rá.
Ami még nem hangzott el:
The Outside
Tied Together With A Smile
Fifteen (ez a szerelemről is szól, de leginkább arról, milyen 15 évesnek lenni)
Breathe (ezt állítólag csak egy barátról írta)
Change
Mean
Innocent
Long Live
The Lucky One
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!