Hogy tetszik neked a Tokio Hotel új klipje az "AUTOMATIC"?
Figyelt kérdés
Aki TH rajongó az biztos vágja a témát, hogy ezt a klipet Afrikában forgatták. Már a youtube -on és több magyar oldalon is lehet látni.2009. szept. 4. 15:12
1/13 anonim válasza:
Nagyon szuper, a klip is jól sikerült és a dal is nagyon jó.
2/13 anonim válasza:
Bavallom, kemény voltam, bírtam 5, azaz öt másodpercig!!! Ez szörnyű...
3/13 anonim válasza:
Ezek még élnek?!
Amúgy nem jön be se a klipp se a zene...
5/13 anonim válasza:
nemtudom, sztem ez már nem az igazi tokio hotel..bugyuta lett kissé..de ez az én véleményem
6/13 anonim válasza:
fujjjjjjjjjjjjjjj utálom a tokio hotelt mindig is utáltam de ez a klip húúúú megszeretem imádomm:D (L) imádomm a zenétt a klipet is és Bill-t is :)
7/13 anonim válasza:
zene elmegy de németül jobban szeretem szal Automatisch:D
8/13 anonim válasza:
Én is inkább Automatisch. De egyébként nagyon szeretem ezt a számot, az új album is csodás lett szerintem ^^ :-)
9/13 anonim válasza:
hamár új klip, akkor World Behind My Wall :)
10/13 anonim válasza:
jó az új számuk,amit az uccsó linkelt,valahogy aktuális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!