Melyik a legrosszabb magyar zeneszám?
Ezek a zeneszámok tragikusak! Láttátok hány köszöntet kaptak? Az első most 673-nál tart. Igénytelenek az emberek.
Én több hangszeren játszom, zenekarom frontembere vagyok. De ha ilyen zenék produkálna bárki közülünk, be sem vettem volna a csapataba!
A keresztény énekeket is meghallgattam. Viccnek is rossz, hogy ezeket fölteszik nyilvános helyre!
Nem vagyok egy nagy bilbiaolvasó, de azért tiszteletben tartok minden vallásos embert. Nade amit ezek művelnek! Attól hogy valaki vallásos, még lehetne hallása és szépérzéke!
Itt ez a Horváth Attila (Chaleb) Csendes Utcák dala. Egy keresztény ének legyen áhítatos, gyöngyhangú és oda is bevihetnének egy adag jó minőséget.
Ez az ember nemcsak hamis, a hangja mintha éjjel részegen énekelte volna valami csatornában. A gitár meg egy f.o.s.
Az emberek nem hallják magukat ha hamisak?
Összecsap valaki egy szöveget, se ríme se hamva aztán rábeszéli néhány akkordra? Sajnálom hogy manapság ennyire elcsépelték úgy a komolyzenét, mint a pop-rockot, az áhítatos vagy meditatív zenéket, vagy akár filmzenéket.
Hol vannak már a régi értékek?
Baláus Ferenc - Évszakok
Cserháti Zsuzsa - Mennyit ér egy nő
Csondor Kata - Add tovább
Demjén Ferenc - Hogyan tudnék élni nélküled
Dolly Roll - Tipi-tapi dinó
Első Emelet - teljes életmű
Kispál és a Borz - Ha az életben
Koncz Zsuzsa - Jöjj, kedvesem
Koós János - Kislány a zongoránál
Kovács Kati - 1492
Magna Cum Laude - Pálinkadal
Magna Cum Laude - Vidéki sanzon
Mary Zsuzsi - Mama
Napoleon Boulvard - Legyetek jók, ha tudtok
Neoton - Twist
R-Go - Ballag a katona
Szűcs Judit - Elvarázsoltál
Szűcs Judit - Modd, mit tegyek, hogy érezd
Zoltán Erika - teljes életmű
Zorán - A szerelemnek múlnia kell
Én kizárólag angol zenét hallgatok pont emiatt, mert nincs normális magyar zeneipar. 😂
Ha magyar zenét hallgatok, az Tankcsapda.
Most a legrosszabbnak, a magyar rappeket mondanám, de ízlések és pofonok.
https://www.youtube.com/watch?v=eEo3X15SyqE
nem illik össze a két előadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!