Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van oda olyan sok lány...

Miért van oda olyan sok lány a onedirection-ért? O. o Én ki nm állhatom őket, ha rájuk nézek (nem túlzok) hányingerem van! 16/l

Figyelt kérdés

2013. febr. 4. 16:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
mert, fiatalok, helyesek, (kinek hogy) nincs nagyorruk v ilyesmi, többéé kevésbé tudnak énekelni kb ennyi.
2013. febr. 4. 19:46
 12/21 anonim ***** válasza:
43%

"pedig ők naon arikácska cukcsika fiúk , úgyhogy ne féltékenykedjél"

Ennél idétlenebb választ,még nem hallottam.Mond csak,hány éves vagy?És mi az,hogy egy lány csak szerelmes lehet beléjük? O.o Csupa idétlen nyálasképűről van szó,ugye tudod?A One direction semmi komolyabb cucc,csak pár haver akik összeálltak és előadtak valamit aztán híresek lettek (a fene tudja,hogyan...) . Az egyik barátnőm is teljesen oda van értük,és folyton mutogatja a klipeket meg felvételeket...Mitől olyan klasszak,amikor csipkedik annak a fura hajúnak a s*ggét meg melltartókat tesznek rá? O.o nem értem,és soha nem is fogom érteni...de nem is akarom megérteni.

Még annyi,hogy:Én utálom őket,mondjuk nyolcadik elején kicsit szerettem a zenéjüket,mert azért annira nem rosszak,de akkor még nem tudtam,hogy néznek ki O.o Most már inkább a rockot,metált,rappet szeretem meg pár (kivételesen jó) pop számot is bírok.És a 1D utálatomra az is rátett,hogy bokszolok.De persze mindenki olyan zenét meg olyan pasikat szeret,amilyet ő akar,nekem ez mindegy.Az ő ízlésük az ő dolguk.

1D=Justin Bieber

Nincs túl sok különbség azon kívül,hogy JB egyedül,az 1D meg csapatban énekel...

2013. febr. 5. 15:05
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
szia :D Rock forever! :DD Amúgy én is nagyon utálom őket. Ahogy az összes felkapott tinisztárt akik csak nyávogni tudnak, semmi hangjuk nincs.. :D
2013. febr. 5. 17:58
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

KŁYŁŁä$$$

"tényleg nem kéne elítélni őket , de mit vársz egy rockertől ?" na te pedig pont most ítéltél el egy rockert..

na kedves kérdező!! sok tinilány, mint az előbb említett klylla vagy kicsoda szerelmes beléjük, imádják őket és azon veszekednek h

- xy az én férjem

- nem mert az enyém

és ezt így folytatják tovább..

és igazából nem tudom h miért vannak ennyire oda értük, már mint kinézetileg, mert jó, hát jól néznek ki (mondjuk ez kinél-kinél relatív) de azért ennyire nem kéne megőrülniük értük.. meg pl van egy barátnőm, ő oda van értük, és folyton mutogatja a képeket meg h milyen cukik blablabla.. szóval nem tudom.. h ha egy zenekart/énekest csak azért szeretsz mert jól néz ki, akk ott valami baj van..

személy szerint én is rocker vagyok, de furcsa módon szeretem az ő zenéjüket is és amikor az első számot hallottam tőlük, akk tetszett és csak utána tudtam meg h ez az 1D xD

2013. febr. 5. 19:18
 15/21 anonim válasza:
38%
De jóó! :D akk nem vagyok egyedül :D én is hányok tőlük, és a zenéjüktől is.. pfujj
2013. febr. 5. 19:33
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
Egy dolog hogy aranyosak,másik hogy gyerekek (15L)
2013. febr. 5. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
27%

"Ugyan az mit Bieber, vagy a '60 években a Beatles és a Herman's Hermits. "

Ne mondom NE merészeld összehasonlítani ezeket a lámákat a Beatlesszel. A Beatlest fiúk is szerették nem csak lányok.

Más kategória. A Beatles egy rockbanda volt. A 1d meg egy fiúbanda. Ne merjétek azt kérdezni hogy mi a különbség. A fiúbandákra pár éven belül senki se emlékszik.

2013. febr. 6. 17:12
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

"Ugyan az mit Bieber, vagy a '60 években a Beatles és a Herman's Hermits. "

A BEATLES szuper!!!!

Tizenéves lány vagyok, mégis szeretem őket hiába régiek!

Az 1D-ért se rajongok, de a BEATLES-hez képest egy nagy senkik!

2013. febr. 9. 23:25
 19/21 anonim ***** válasza:
29%

Még azt tenném hozzá az eddigi jó meglátásokhoz (az OD-vel szemben), hogy sok fan ilyenkor azzal érvvel, hogy "milliók szeretik, akkor csak jó lehet". Nos, szerintem egyáltalán nem. A Gangnam style tényleg olyan jó volt? Justin Bieber és társai dettó. Mondok egy még szélsőségesebb példát: a Mónika Show egyes részeinek is milliós látogatottsága van...

Vagy pontosan mit is értünk JÓ alatt? Mert ezt sem ártana tisztázni... Szerintem attól jó egy dal, hogy van mondanivalója, amivel az illető (akinek tetszik, tehát kvázi rajongó) azonosulni tud. Az One Direction daloknak mi a mondanivalójuk? Szerelem? Az önmagában nem rossz, de álomként bemutatva azt, mai 10-12 éves "átlag" lányoknak tálalva? Mert ez szerintem több, mint nevetséges. És ebből következően elég nagy szégyennek is tartom azt, hogy manapság erre van igény és nem az igazi mondanivalóval rendelkező dalokra. Visszatérve a szélsőséges példámra (Mónika show) és ezáltal utalva ezekre a "zenekarokra": az alacsonyabb létformák gyorsabban terjednek. És ma a világ tényleg ilyen irányba tart, erre van igény. Ne kelljen elgondolkozni a számok mondanivalóján, csak hallgassuk, közben pedig lehet álmodozni (az "igaz szerelemről") és butulni. Ez van. És sajnos nincs és valószínűleg nem is lesz igény a változásra...

16/F

2013. febr. 11. 21:44
 20/21 anonim ***** válasza:
41%

Én is hányok az 1D-től!!!

Kis b*zi csicskák akik azt hiszik övék a világ...Undorító...

Kész agyf*sz az egész banda!!

És akkor még enyhén fogalmaztam.

2013. febr. 14. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!