Mi lehet ez a régi zene?
'80-as '90-es évek környékéről való
Valami ilyesmi:
"VáááreRápp! Everytime I see you" VAGY "Everything you do"
Vidám zene, kicsit bulizós, a várérápp kb így hangzik, nem tudom, milyen szó/szavak lehetnek a helyén, de ha erre figyeltek, akkor kb talán meg lesz, kicsit így felkiáltva mondja, és nagyon vidám hangon.
Férfi az énekes
"Everytime I see you egyébként azt hiszem, valószínűbb, mert úgy nekem jobban kijönnek a szótagok, persze ettől még lehet a másik is, csak valami ilyesmi, egyáltalán nem tudok pontos szöveget, de valahogy így hangozhat tuti!!
És a "Várérápp" után van egy picike megállás/szünet, de csak 2 pillanatyni.
Slágerrádiós -féle zene.
Légyszi mondjátok ki magatokban, hogy "várérápp", és akkor el kezditek kapisgálni szerintem, hogy mi lehet az!
Köszönöm, annak aki megpróbálja!
Valami ilyesmi esetleg nem rémlik valakinek? ugyanez a dal még mindig, valahogy így:
"Bót it up, everytime I see you. Báát it up, everytime you come"////// Vagy nem everytime you come, hanem lehet pl lie is, vagy vagy gone, vagy everytime we touched, vagy ilyesmik még...
És nem ez az a szám:
Logic – 500 Days of Summer
és nem is ez
Luke Bryan - Every Time I See You
És ez se sajnos:S:S
Fired Up - Daryll ft. Maribelle Anes & Mark Agustin
Na, valaki?
Szia
Körülnéztem, esetleg ez a szám ?
Rick Springfield - I've Done Everything For You
Most néztem meg ezt, a Bee Gees top 32-es listáját, ezen sincs rajta,
az a "váárerápp"-os rész hasonlít pedig arra, mikor ők így elvékonyítják a hangjukat. Olyasmi, mint a lista tetején pár szám, amit keresek/ünk, csak gyorsabb
Megvan!!:D:DD
Earth Wind and Fire - September '99
:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!