A gitárhevedert hogy kell bekötni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy hevedert, de azt se tudom, mit kezdjek vele.
Van mindkét végén egy lyuk, és az egyikből egy kötél lóg le. Fogalmam sincs hogy mit hova...
Valaki el tudná magyarázni, vagy van erről valahol videó, vagy képsorozat ami alapján elindulhatnék?
2013. febr. 4. 02:53
1/2 sándorjános válasza:
A gitárodon, ha elektronikus kell lennie két fém bütyöknek és azokra kell rányomni. Akusztikus gitár esetében nem tudom mi a hézag, de ha kötéről van szó szerintem valahogy az üres dob részbe kell belekötni, viszont mielőtt még megfúrnátok a gitár oldalát és csomót kötnétek a kötélre inkább kérdezzetek meg valakit, aki ért hozzá :D
2/2 anonim válasza:
Az egyik végét a hátul lévő pöcökre . A másik végét kösd a nyak végére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!