azt mondták nekem hogy nem miley cyrus énekli a dalokat hanem valaki más miley csak lemásolta a dalokat. én ezt kétségbe vonnám de lehet hogy igaz
2009. szept. 3. 16:40
1/8 anonim válasza:
Ez nagy hülyeség ! Az egyik legjobb barátnóm amerikában él és volt egy Miley Cyrus koncerten és azt mondta tényleg olyan mint a felvételeken ! Szóval jobb ha nem hiszel a pletykáknak ! A barátnőm még autógramot és egy vidit is küldött! Szóval tutira ő énekel!
2009. szept. 3. 16:53
2/8 A kérdező kommentje:
kössz nagy kő esett le a szivemről! ti szeretitek mileyt?
2009. szept. 3. 16:57
3/8 anonim válasza:
Szerintem csak tátog!(szal a koncerteken is)
2009. szept. 3. 17:05
4/8 anonim válasza:
aha nagyon imádom és aki az merte írni hogy csak tátog anak halál a fejére !
2009. szept. 3. 17:14
5/8 anonim válasza:
Elég szánalmas a kislány, nem lepődnék meg ha csak tátogna.
2009. szept. 3. 17:25
6/8 Thurston válasza:
Nem tátog, ugyanis koncerteken kábé egy hangot sem tud eltalálni. Iszonyú hamis. A playback nem lehet hamis. (Jó esetben.)
2009. szept. 3. 22:33
7/8 anonim válasza:
Annyira marhák vagytok, Miley már hogy a fenébe tátogna?
Láttál már koncert felvételt? youtube.com
És aki azt állítja, hogy Miley egy hangot sem talál el, én szívesen megnézném, hogyan ad le egy 3 órás koncertet, 100 ezres közönség előtt. A legjobb esetben nem tudna megszólalni.
És amúgy nem kéne minden pletykát elhinni, ugyanis, kb 90%
-ban nem igaz.
2011. jan. 7. 20:21
8/8 anonim válasza:
Hát őszintén szólva én nem nagyon bírom a csajt.Lehet h van olyan concert amin bevetették a playback-ot,de ezen a concerten nem:
Hiszen látni is meg hallani is,h elfelejtette a dalszöveget.Szal nem akarom védeni de...szntem nem playback.Bár van egy concertje amin elég gyanúgy nekem h a dalt hallatszik h ő énekli,de a refrént mindig tisztábban :O Az lehet,h playback.Itt a link:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!