Mariah Carey (39) amerikai énekesnő, dalszövegíró, producer, színésznő az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója. Világszerte több mint 200 millió eladott lemezzel a háta mögött a zeneipar egyik legfényesebb állócsillaga.
Az énekesnő most feldolgozta a Foreigner I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS című klasszikusát, mely a szeptember 28-án megjelenő új Memoirs Of An Imperfect Angel című lemezének már a második kislemezdala. (Az első Obsessed már most sláger világszerte.)
További információk és friss hírek naponta a www.mariahcarey.hu -n!
2009. szept. 3. 13:40
1/9 anonim válasza:
Elég ciki, hogy itt reklámozod a szánalmas kis oldalad, egy tehetségtelen, nyomi "énekesnőről"!
2009. szept. 3. 15:48
2/9 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam a véleményetekre... egy tehetségtelen, nyomi "énekesnőről" én se érdeklődnék. DE ő nem ilyen. Sőt. 20 éve a zenei pályán van és jelenleg is listás dalai vannak. Az OBSESSED című dala már 8 hete a legjobb 20 között van Amerikában. Munkáját számos díjjal honorálták már, ráadásul hangterjedelme is elismert. Szóval...
2009. szept. 4. 12:15
3/9 anonim válasza:
Mariah utánozhatatlan tehetség 5 oktávos hangjával és senki ne bántsa csak azért mert ekkora dolgokat ért el. Hivatalosan ő a világ legsikeresbb énekesnője és már több No.1 slágerrel rendelkezik mint Elvis. Csodás szerintem ez a feldolgozás. Rég vártam már tőle ilyet.
2009. szept. 4. 12:17
4/9 A kérdező kommentje:
Na végre, ilyet vártam. ;)
2009. szept. 4. 12:22
5/9 anonim válasza:
Ja és totál nem érdekel hogy hiszitis meg hogy milyen ember a magánéletében. A hangját egész nap eltudnám hallgatni és a többi abszolút nem érdekel.
2009. szept. 4. 13:04
6/9 anonim válasza:
Énekelni mindenki, ismétlem, MINDENKI meg tud tanulni... Azt meg már erősen kétlem, hogy ő írná a szövegeit, meg a zenei kíséretét... Egyébként meg az, hogy listavezető nem jelent többet, minthogy nem vagy egyedül a rajongásoddal. Biztosan még kislányok és partilédik százezrei gyártnak hasonló oldalakat.
2009. szept. 4. 13:46
7/9 anonim válasza:
Ezt most komolyan írod? :D
Hallgattál már Mariah Careyt egyáltalán? Ez azt jelenti amit most írtál hogy totálisan fogalmad nincs a zenéről. Hozzáteszem én nem rajongok senkiért sem mégcsak nem is szeretem Mariah Careyt. Egyszerűen csak értékelem mert a többi Britney féle cicababákhoz nem lehet hasonlítani és nagyon nagyon jó hangja van.
2009. szept. 6. 21:01
8/9 anonim válasza:
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-09-04 13:46
Jó, akkor teasztar.hu. Szeretném hallani tőledezt a számot, kíváncsi vagyok hogy énekelsz. Mert énekelni mindenki meg tud talnulni. Idiióta vagy.
Előző, teljesen egyetértek veled.
2010. aug. 1. 13:22
9/9 anonim válasza:
Mariah Carey-nek elképesztően jó hangja vann! És az tényleg igaz hogy énekelni MINDENKI megtud tanulni de NINCS mindenkinek tehetsége hozzzá! ezt valljuk bee:D Maria Carey-nek igen is van hozzá tehetsége(nemiskevés)! Sokan vannak akik irigykednek a hangjára (bevallom én is:D ) de attól még nem hülyeségeket irni ( a süket is meghallja hogy milyen tehetségesen énekel).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!