Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a ROAD -ról?

Mi a véleményetek a ROAD -ról?

Figyelt kérdés
IMÁDOM!!! nagyon jó együttes!!! most lesz 12.-én koncert!! GYÖNGYÖS-ön
2009. szept. 2. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is imádom!!
2009. szept. 2. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Különösebben nem rajongok érte, de a zp-s koncertjükre elmentem, és rohattul élveztem. :D
2009. szept. 2. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a zenéjüket.

Ügyesek nagyon!

2009. szept. 2. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Nagyon jó!! Én tavaly hallottam először, rögtön megtetszett. Azóta két - számomra jó ízlésűnek tűnő ember mondta, hogy na nekem tetszik valami, biztos nem ismeritek, s a Road volt. Megvettem a vőlegényem szülinapjára egy cd-t.

Ez az a zene, ami azonos velem. Nem olyan egy nemzedékkel korábbi hippis dolog, ami tetszik, de nem én vagyok. még nem is dark vagy elektromos vagy stb. rock, de már kissé elidegenedett, és elég kemény. Tiszta nyúvév.'90

Nagyon jó!

eddig kettőt szerettem igazán: az Európa Kiadót meg a Manu Chaot, nade az más.

Zeppelint persze. Na Quimbit is. De a motörheades páromnak éppúgy bejön, meg a tátrais ismerősömnek, aki gitározik. Sőt, az Ismerős arcokra szavazó új ismerősömnek is tetszik Szóval, mindenkinek!

2009. szept. 2. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Ritka unalmas banda. Semmi újszerű gondolat, vagy zenei megoldás. Elég szegényes fantázia kell ahhoz (vagy borzalmas hangszeres tudás), hogy valaki ilyen zenét játsszon.
2009. szept. 2. 22:24
 6/11 Thurston ***** válasza:
0%
Na, örülök, hogy azért vannak igényesebb emberek is. Mert azért a Road egy elég középszerű banda. Szövegeit tekintve full sablonosak. És hát.. . A zenét tekintve is.
2009. szept. 2. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem nagyon tetszik. Pedig King Crimsonon meg Pink Floydon nőttem fel. De itt nem is a színvonal a lényeg, hanem az érzés! Mint a Doors, vagy Petőfi! = Kiforratlanságában is elkap és visszaad egy érzést. Meg betölt egy űrt.
2009. szept. 2. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérem, tessék nyilatkozni, ki hány éves?
2009. szept. 2. 22:51
 9/11 A kérdező kommentje:
áááááá.. rohadt jó volt a koncert :P:P
2009. szept. 13. 11:18
 10/11 anonim ***** válasza:

9-02 22:07

44/N

2009. szept. 17. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!