Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik énekes/banda a zene...

Melyik énekes/banda a zene előadója?

Figyelt kérdés
Sunshine a zene címe, elég mediterrán hangulatú dal, nagyon kellemes, egy férfi és egy nő énekel benne.
2009. szept. 1. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
nem eere gondolsz? Walking on sunshine mert akkor sztem ez lenne az : http://www.youtube.com/watch?v=Q-5Xgkzb-f4&feature=related
2010. febr. 20. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz ugye?: http://www.youtube.com/watch?v=f1FEF2iC3y0

Az előadó Copy Con: [link]

Copy Con egy világszerte népszerű műfaj egyedülálló és egyelőre egyetlen hazai képviselőjeként jamaicai zenei gyökerekhez tér vissza, olyan mc, aki valódi fehér hollóként van jelen a hazai zenei piacon, és bár hazánkban még nem alakult ki a sound systemek kultúrája, de mégis bebizonyította, annak létjogosultsága.

Az alapok - Copy Contól elvártak szerint - részben közismert riddimek, részben saját szerzemények, a reggae, a dancehall, a ragga világából, jól összerakott, húzós körítést adnak, az erőteljes szövegvilághoz, a raggákhoz, és dalokhoz.

Véleményem: FANTASZTIKUS!

2010. febr. 20. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Hehe. Ez vicces, mert itt nagyon úgy van beállítva, mintha a CC valami félelmetesen egyedit csinálna, amikor a reggie már önmagában is egy olyan műfaj, ahol képtelenség bármi egyedit csinálni, nem is beszélve arról, hogy magyarországon is van egy rakás ilyen zenekar, aminek nem sok értelme van, mivel egy magyarnak a büdös életben nem lesz köze ahhoz a kultúrához, ami kitermelte ezt a zenét.
2010. febr. 20. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem vicces, hanem igaz! Arról szó nincs, hogy egyedit csinálna. Erről nem szól(t) a fáma.

Ami tény, hogy eszméletlenül tehetséges, hangjával egyedülálló, és megkérdőjelezhetetlen a tehetsége. Lehet szeretni, vagy nem, de nagyon jó.

Sokan mondják, ha angolul énekelne sokra vinné.

2010. febr. 20. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából egyik sem az:S Nem tudom melik lehet, de az elsőt már régóta kerestem!:) kössziii!:)
2010. febr. 20. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj csak! Próbáltad már egyáltalán keresni? El látogatsz a youtube-ra, beírod, hogy sunshine és a rengeteg találat közül keresgélsz.
2010. febr. 20. 19:25
 7/7 A kérdező kommentje:
persze hogy próbáltam, de nagyon sok videó van...:S hátha meglesz...mindenesetre köszi:)
2010. febr. 21. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!