Lenne egy kérdésem a magyar underground rap-el kapcsolatba Elmagyarázná ezt nekem valaki? ------>
Fordul a kocka!
http://www.youtube.com/watch?v=WdZvMcC8LVQ&feature=quicklist
Köszi hogy meghalgattad
hát hogyha nemhallgatsz magyar UNDERGROUND rap-et akkor honnan a jó isten fszÁbol szopod ki hogy csak ilyen zenék vannak? elárulnád?
amugy meg azért mert Magyarország szarhely és az UNDERGROUND rapperek többsége vagyis ink ugymondom h a jobbak a saját életükről rappelnek.. És utcakölykök voltak.. és szerintem ebből már érteni lehet.
Miért ilyen hangulatban és témában? Mert úgy van mert őket nem tömik pénzel és melóznak hogy kitudják adni a cuccokat. Igen ők zenélnek és dolgoznak rendes munkájuk van nem úgy mint a sok sza.rházi senki celebnek.
Nem vagy kiváncsi a problémájára? Ez nem az ő problémája okos hanem az ORSZÁG problémája. Igazat mondják el ez van. Ha meg nem vagy rá kiváncsi akkor minek hallgatod meg minek kérdezed? Jó neked a party sz-aros Fluor meg sp is szerintem. neked való. Aki meg UG-t hallgat az tudja miről van szó a számokban ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!