Miért mindig az énekes tartja szóval a közönséget?
Ez egy több rétű dolog. A zenekarokban általában van egy vezető, ez sokszor az énekes. A zenekar mondanivalóját, eszméit ő tudja átadni leginkább, illetve - még ha ez kívülről nem is látszik - egyszerűen nem engedi másnak. Persze ez előre meg van beszélve a zenekaron belül.
Lehet, hogy a többieknél is van mikrofon, de legtöbbször a gitárosok az észrevétlen hangolással vannak elfoglalva, illetve titokban készülnek a következő számra. A gitárosok nagy része nem szeret és nem tud beszélni rendesen a közönséghez, ők gitározni szeretnek.
Igazad lehet :)
Igazából azért tettem fel a kérdést, mert zenekart alapítottunk (leginkább én :D). Gitáros vagyok és van egy adag exhibicionizmusom és szófosásom, szóval szerintem ezt a dolgot átvállalom ha a többieknek sem lesz ezzel problémája :)
(Az előző válaszadó vagyok ismét)
Szívesen segítek "bármiben", nekem régen van együttesem. Küldj privit, ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!