Lenne pár kérdésem éneklés téren, tudnátok segíteni? részletek lent.
Figyelt kérdés
1) meglehet tanulni énekelni itthon (tanár nélkül), úgy hogy szinte semmi tapasztalatom nincs?
2) ha igen,tudnátok mondani pár módszert?
3) van valami módszer arra hogy legyőzzem a lámpalázat?
4) 16 éves fiú létemre van még remény, vagy már késő?
ha lehet csak azok válaszoljanak, akik komolyan tudnak segíteni,akik csak poénkodni akarnak,azok keressenek más kérdést.
2013. jan. 21. 14:10
1/2 anonim válasza:
Igen meglehet, mindennap énekelj, mint én :) Lámpalázat úgy győzheted le , hogy kiállsz 1" színpadra " s ott énekelsz v valami ilyesmi ha híres szeretnél lenni az nagyon fontos , hogy legyőzd ..:)4.Szerintem van remény..mert én 13 éves vagyok..de lány..szóval szerintem van. S ha énekes szeretnél lenni ,mint én akkor összeállhatnánk s valamit kihoznánk ebből a dologból ha persze te is benne vagy...:) ha igen akkor írj priviben ...:)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ, hát megpróbálom megfogadni ezeket a tanácsokat :D
2013. jan. 21. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!