Hegedűtanulás 15 éves kortól?
Olyanokra vagyok kíváncsi, aki mondjuk 14-16 (vagy később,de diákként) kezdett el hegedülni. Mennyi idő volt megtanulni? Volt rá elég időd? Tanárfüggő volt, hogy mennyire élvezted? Érdemes volt elkezdeni, vagy esetleg abba is hagytad...stb?
Előre is köszönöm a segítséget :)
Igaz, hogy én nem 15 körül kezdtem, de amit mondhatok, azok ezek: 1.megtanulni, szinten tartani tehetségfüggő
2. tanártól, lelkesedéstől, diáktól függ, hogy mennyire élvezed ( én pl. nagyon)
3. nem hagytam abba, már 5 éve csinálom, és egyszerűen imádom
4. van rá elég időm
5. tőled függ, mennyi idő
Én már 6 éve csinálom, 15 vagyok. Ha szeretnéd kezdj bele! Ezek a dolgok nem korhoz kapcsolódnak. Jó persze, nyilván egy 40 éves nem fog már neki kezdeni. De ha az idődbe belefér, és a hétvégén is hajlandó vagy gyakorolni, és MINDEN NAP MINIMUM 30 percet gyakorolni, akkor sikeres leszel benne.
Hova valósi vagy?
Én 16 éves vagyok.
Szerintetek felvennének ilyen hegedűórákra,mert nekem lenne időm,viszont félek az elutasítástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!