Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Youtube - ezzel most jogot...

Youtube - ezzel most jogot sértettem?

Figyelt kérdés
Csináltam egy zenés videót a Páromnak a közös képeinkből, a szám pedig: Aerosmith - Aerosmith-I Don't Want To Miss A Thing. Azt írja ki, hogy "Videódat néhány országban letiltották. Előfordulhat, hogy videód harmadik fél zenéjét tartalmazza." Akkor ezzel most jogot sértettem? Dehát ezer meg egy ilyen videó van fent...
2013. jan. 18. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak előadók akik nem engedik engedély nélkül a zenéjüket felhasználni. Vannak előadók akik nem foglalkoznak ezzel.

Ha letiltották a Aerosmith dal miatt, akkor nagyon valószínű hogy az együttes menedzsere letiltotta a számokat. Engedély nélkül nem használható fel sehová.. Ha így nézzük, igen, jogot sértettél, mert más dalát használtad fel.

2013. jan. 18. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most látom, "csak" Németországban van letiltva, le lehet játszani, nem törölték. Le kell törölnöm? Lesz valami következménye?
2013. jan. 18. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egyszerűen rakj más zenét hozzá , a legtöbb zene engedélyezve van.
2013. jan. 18. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, az Armageddon zenéje a kedvence, és így lenne tökéletes szülinapi meglepi.
2013. jan. 18. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!