Melyik gitár a jobb?
Az első Marathon replay series,a második Tenson,a harmadik Stagg Stratocaster és a negyedik SX Standard series.
Melyik a jobb?
Szia!
Én szerintem a legjobban akkor jársz, ha veszel egy Squier Standard (Strato vagy Tele)szériás gitárt. Nem drága hangszerek, mégis ár/érték arányban nagyon jók. Később még sokáig tudod fejleszteni, ha még nem akarsz másik gitárt, pl. hangszedő csere, stb.
Egy jó alappal (nem az olcsó 10-15wattos szarokkal) nagyon jó szolgálatot tud tenni, 1-2 pedállal mindent ki lehet belőle hozni.
Tanuló-haladó gitárnak szerintem a legjobb.
Több zenekart láttam Squier gitárral, akik olyan hangot hoztak ki belőle, hogy lefo**am a bokám... :D
Amit említettem bokale***ós Squiert, az nem egy bolti új darab volt, amibe frissen belepakoltak mindent. Hanem bejáratott kb 10éves darab.
Próbáltam ki zsír új Fendert, nem tetszett. Újan nem jók szerintem. Egy kb 10éves darab sokkal jobb.
Gondolj Póka Egon 70-valahanyas Precision Bass-re. Olyan hangú gitárt még nem hallottam az újak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!