Keresek egy zenét, számot, tudnátok ebben segíteni?
Szeretnék rátalálni a youtube-on, de sajnos se az előadót, sem a címet nem tudom, szeretnék rájönni.
Régen a Danubius vagy a Sláger rádióban játszották gyakran, de sosem hallottam, hogy előadót és címet mondtak volna előtte/utána. Nagyon fülbemászó dalnak tartom. Klarinét vagy szaxofon van a dalban végig, ez a meghatározó az egész dalban, emellett még elektronikus gitárt hallottam és biztos volt szintetizátor is benne. Azt sem tudom, hogy 80-as vagy 90-es évekbeli sláger-e, de ezekre az évekre tippelek. Számomra ez a dal pozitív életérzést sugall, és hogy soha ne adjuk fel. Nem tudom, hogy szaxofonon vagy klarinéton játszanak-e a számban, dalban végig. Énekelni nem énekelnek.
Ha valaki rá tudna jönni ezek alapján, hogy melyik számról, zenéről beszélek, az Nobel díjat érdemel. :)) Előre is köszönöm.
tuti nem ez lesz az,de egy próbát megér :)
Erre a zenére hasonlít hangulatában, tempójában, ezzel szoktam vigasztalódni. :) :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!