Rihanna kedvelőket kérdezném: szerintetek miről szól pontosan a Diamond című szám?
Figyelt kérdés
A dalszöveget értem, a klipet többször megnéztem, de szerintem nem egyértelmű a dal lényege. Aki ismeri, érti vagy szereti, írja meg, hogyan értelmezte a dalt?2013. jan. 12. 23:24
1/7 anonim válasza:
Őszintén szerintem egy sima szerelmes számocska. Valamit kikellett adni és ez lett az.
A szöveg nem mond valami sokat.
Ragyogj mint a gyémánt
Mikor ölelsz élőnek érzem magam
én semmi plusszt nem találok benne :)
2/7 A kérdező kommentje:
Talán igazad van. De én a videóban szereplő néhány szimbólumra gondolok. Pl. gyémánt "elszívása" (vastag füstté alakulása), a lovak találkozása, majd a csaj elengedése és elsüllyedése a vízben.
2013. jan. 13. 23:19
3/7 anonim válasza:
talán a mostani életmódját jelképezi.. :)
4/7 anonim válasza:
a nem rég elvesztett nagymamájáról/nak szól, ezt neki írták mert nagyon szerette, őt szimbolizálja a gyémánt, az ízisz tetoválást is miatta csináltatta
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Köszi az értékes infót, valami ilyesmiben reménykedtem.
2013. febr. 22. 23:40
6/7 anonim válasza:
szívesen, nagyon imádom Ririt, ha bármi más kérdésed van róla kapcsolatban szívesen válaszolok! :) rendeteg mindent tudok róla
7/7 anonim válasza:
Nem néztem dalszöfet
De mivel az van benne hogy "diamond in the sky"
Azt gondolom hogy a csillagokról,halott emberekről akik csillagként ragyognak mert "gyémántok az égen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!