Ki az a Julia Carpenter, és miért ez a közismert neve?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 19:48
1/11 Solarian válasza:
Valami DJ. Edzésen nyomatta mindíłg vmi ember.
Azon túl meg google a barátod.
2/11 A kérdező kommentje:
ennyit én is tudtam :D kerestem a google-ban, de nem találtam meg...
2013. jan. 13. 11:35
3/11 anonim válasza:
Mert Ács Júlia a neve. ács angolul carpenter
4/11 A kérdező kommentje:
Óóó, én meg azt hittem, hogy asztalost jelent.
2013. jan. 13. 19:42
6/11 anonim válasza:
Az asztalos a joiner :) látom jelen voltatok angol órán.
7/11 anonim válasza:
jaj és ha kételkednél benne akkor SZTAKI szótár. Bár a még az ócska google szótár is a carpenter-t ács-ra fordítja a joiner-t meg asztalosra :)
8/11 A kérdező kommentje:
na jó, a főbb kérdésem az volt, hogy ki, nem az, miért ez a neve :D jelen voltunk bizony angol órán, csakhogy az már nem ma volt...
2013. jan. 14. 10:18
9/11 anonim válasza:
DJ és producer. Siófokon született. 2005ben kezdte zenei pályafutását, 2011ben lett az év felfedezettje. Olyan híres énekesekkel/DJ-kell dolgozott, mint pl. Laidback Luke, Fedde le Grand, Axwell, Funkerman, Bingo Players, John Dahlback, Afrojack, Nick Warren, Sarah Main, Funkagenda, Thomas Gold, Eddie Thonick, Syke and Sugarstar.
Ő a "feje" olyan híres magyar fesztiváloknak és clubboknak mint pl. a Rio, Club Play, és a Symbol. Külföldön is elég híres zenélt már, Ibizán, USA-ban, Csehországban és Horvát o.ban.
Kb. ennyi röviden :) amúgy facebook oldalán találtam ezt meg Neked.
10/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, ez tényleg hasznos volt! :) ment a zöld pacsi :)
2013. jan. 14. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!